Μενού
κουτί
κουτί | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τυχερός φαίνεται πως είναι ένας Youtuber που έδωσε 630 ευρώ για να αγοράσει ένα κουτί με επιστροφές της Amazon χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο του. 

Ο ConnorTV ανέβασε ένα βίντεο και έγραψε: «Αυτά εδώ είναι όλα τα αντικείμενα που επέστρεψαν οι άνθρωποι από την Amazon και αντί να τα επιστρέψει η Amazon, τα στέλνει σε μια εταιρεία εκκαθάρισης».

Ανοίγοντας το τεράστιο κουτί ξεκινάει και βγάζει διάφορα είδη για μωρά, όπως ένα καθισματάκι αυτοκινήτου και μια αλλαξιέρα. Στη συνέχεια έβγαλε και μερικά πιο ενδιαφέροντα προϊόντα όπως φίλτρα αέρα, λάστιχα χλοοκοπτικού και έργα τέχνης. Έπειτα απογοητεύτηκε καθώς βρήκε κάδους που ήλπιζε να ήταν μια εργαλειοθήκη. 

Υπολογίζοντας το κόστος από τα φίλτρα καθαρισμού, συνειδητοποίησε πως κοστίζουν 185 δολάρια το ένα και βγήκε κερδισμένος αφού είχε τέσσερα μέσα στην κούτα.

Επίσης, βρήκε έναν τεράστιο πλωτήρα πισίνας, ένα σπασμένο σετ τσαγιέρας και ένα σετ με τσεκούρια, που όπως είπε ότι είναι το αγαπημένο του. 

Ακόμα το κουτί είχε μαχαιροπίρουνα για πάρτι, ένα μαξιλάρι καρέκλας, καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου και ποτήρια κρασιού. 

Στη συνέχεια άνοιξε περισσότερα αντικείμενα, πολλά από τα οποία ήταν ολοκαίνουργια, όπως ένα χρηματοκιβώτιο, τρίποδο, πλωτό ράφι, σκούπα, ταψί, βιβλιοθήκη, οργανωτή ντους, πιάτα, μια κρεμαστή γλάστρα, κάλυμμα σκηνής, ένα ράφι, μια σχάρα ελαστικών, χώρο αποθήκευσης πισίνας και πολλά άλλα. 

Είπε πως μπορεί να βγάλει γύρω στα 3.350 δολάρια αν πουλήσει όλα τα πράγματα, αλλά είπε πως θέλει να κρατήσει μερικά.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA