Ένα ταξίδι ξεκινάει πολύ πριν μπεις στο αεροπλάνο, στο πλοίο ή στο αυτοκίνητο. Ξεκινάει από τη στιγμή που επιλέγεις τον προορισμό.
Εντός ή εκτός Ελλάδας; Βουνό ή θάλασσα; Και εκεί, στο πρώτο «τικ» της επιλογής, αρχίζει να χτίζεται η μαγεία.

Για μένα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Κάθεσαι στο σαλόνι, παίρνεις αγκαλιά το laptop σου, ανοίγεις μια παγωμένη ΑΛΦΑ Χωρίς και αρχίζεις να googlαρεις και να ψάχνεις. Πού θα πας, τι θα δεις, τι θα κάνεις εκεί.
Όλες αυτές τις στιγμές που θέλεις να ζήσεις μαζί με την παρέα σου στο μέρος που έχετε επιλέξει, τις κάνεις εικόνα πολύ πριν γίνουν πραγματικότητα. Και όταν τελικά φτάνεις στον προορισμό σου, εκεί είναι που δεν θες όλο αυτό να τελειώσει με τίποτα.
Βέβαια, εδώ που τα λέμε υπάρχουν κάποια ταξίδια που δεν τελειώνουν ακόμη κι όταν γυρίσεις. Κουβαλάνε κάτι… που μένει μαζί σου. Σαν μυρωδιά, σαν φως, σαν συναίσθημα.
Κάποιες στιγμές δεν χρειάζονται πολλά. Μια γουλιά από κάτι που αγαπάς, μια σκέψη που σε πάει πίσω.
Κάποιες στιγμές… δεν θέλεις να τελειώσουν. Και μερικές, ευτυχώς, είναι χωρίς τέλος.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.