Μενού
gymnasthrio-gunaika
Κοπέλα στο γυμναστήριο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Φαίνεται πως υπάρχει μια καινούργια τάση με τις γυναίκες να πηγαίνουν στο γυμναστήριο χωρίς εσώρουχα. Αυτό το γεγονός έγινε viral μετά από τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα στο podcast της fitness influencer Laura Henshaw

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου podcast ρώτησε την συνάδελφο της Steph Claire-Smith αν φοράει εσώρουχα στο γυμναστήριο. Τότε εκείνη απάντησε πως πολλές γυναίκες δεν φοράνε εσώρουχα στο γυμναστήριο. 

Σύμφωνα με τη NewYorkPost, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram για το θέμα και να ρωτήσει τους πάνω από 300.000 ακολούθους της αν φοράνε εσώρουχα κατά την διάρκεια της προπόνησης τους.

Η συμβουλή της Κλόε Καρντάσιαν

«Τα εσώρουχα είναι φτιαγμένα για κάποιο λόγο» σχολίασε μια χρήστης. «Ιδρώνω πάρα πολύ» άρα όχι. 

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο ανατριχιαστικό από τους μάγκες στο γυμναστήριο, γνωρίζοντας ότι δεν φοράω εσώρουχα»

Η Influencer Ellie Gonsalves, η οποία δεν είναι απλώς μια τυχαία επιρροή, είναι μια χρυσή σταρ επιρροής με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους είπε τη γνώμη της. «Δεν το κάνω! Νιώθω πολύ πιο άνετα και χωρίς γραμμές κάτω από το παντελόνι μου» σχολίασε. 

.

Ενώ είπε πως ξεκίνησε να το κάνει αυτό μετά από συμβουλή της πασίγνωστης Κλόε Καρντάσιαν «Η Κλόε Καρντάσιαν μου είπε να μην το κάνω! Έτσι έκανα και δεν κοίταξα πίσω».

Αμέσως μετά και άλλες κοπέλες είπαν πως δεν φοράνε εσώρουχα στο γυμναστήριο «Όχι εσώρουχα! Κοίτα και παρηγοριά για μένα. Πλένω τα κολάν μου μετά από κάθε προπόνηση για να είναι καθαρά», «Δεν έχω φορέσει ποτέ εσώρουχα με τα κολάν προπόνησης. Το βρήκα πολύ πιο άνετο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA