Μενού
gynaikes stin afriki
Γυναίκες στην Αφρική | TikTok
  • Α-
  • Α+

Το να γίνει κάποιος/α viral στο TikTok δεν είναι και πολύ δύσκολο, καθώς έχουν αντιληφθεί πως «τρέφεται» ο αλγόριθμος και καταφέρνουν πάντα να βγαίνουν στο For You Page μας. Ωστόσο, δύο «υπεραιωνόβιες», δίδυμες γιαγιάδες έγιναν «αστέρια» στο μέσο από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν σε βίντεο αρχίζουν να χορεύουν (σ.σ. όσο μπορούν) για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Άξιο αναφοράς είναι ότι, παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί με ακρίβεια η ηλικία και το μέρος που βρίσκονται, οι δίδυμες φέρεται να κλείνουν τα 138 τους έτη. Στο βίντεο, που έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι δύο γυναίκες να είναι ντυμένες με έντονα χρωματιστά ρούχα και κοσμήματα και να γελούν, να αστειούνται και να χαιρετούν τον κόσμο.

Η ηλικία τους, όπως ειπώθηκε δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο άμα ισχύει, θα τις κάνει αυτόματα τους γηραιότερους ανθρώπους που βρίσκονται εν ζωή. Το αποτέλεσμα, παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι απολαυστικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA