Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό συμμετείχε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την εκκίνηση της πλατφόρμας για τα ραντεβού εμβολιασμού των πολιτών άνω των 85. 

Όπως σημείωσε υπάρχουν πλέον τέσσερις τρόποι για να κλείσει κανείς ραντεβού για εμβολιασμό. Μεταβαίνοντας στο Φαρμακείο, στα ΚΕΠ -όπου με υπεύθυνη δήλωση θα μπορεί και άλλο πρόσωπο να κλείσει το ραντεβού αντί του ηλικιωμένου- η άυλη συνταγογράφηση και πλέον η πλατφόρμα

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης για την πλατφόρμα: «Σ' αυτήν μπορεί να ελέγξει αν βρίσκεται στις κατηγορίες που έχουν προτεραιοποιηθεί. Με χρήση των κωδικών taxisnet μπορεί κανείς να επιλέξει εμβολιαστικό κέντρο, ώρα και έπειτα να τα επιβεβαιώσει. 

Ειδικά για την πλατφόρμα απαιτείται η χρήση των κωδικών του taxisnet. Στο τέλος της διαδικασίας θα πρέπει κανείς να έχει έναν κωδικό. Θα κρατήσουμε αυτόν τον αριθμό για να πάμε στο κέντρο εμβολιασμού. 

Πρώτη ερώτηση: Μπορεί κανείς να αλλάξει το ραντεβού; Ναι. Μπορούμε να το αλλάξουμε μια φορά. Μέχρι πότε; Μέχρι 72 ώρες πριν το ραντεβού. 

Είναι σφικτή και απαιτητική διαδικασία. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρρυθμίες. Η δέσμευση είναι ότι θα τις εντοπίσουμε και θα τις διορθώσουμε γρήγορα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA