Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, πως υπάρχει πιθανή σχέση ανάμεσα στο εμβόλιο Johnson & Johnson και σε σπάνιες περιπτώσεις θρομβώσεων σε βαθιές φλέβες.
Ο EMA συνέστησε επίσης η ανοσολογική θρομβοπενία (ITP), μια αιμορραγική διαταραχή που προκαλείται από το γεγονός ότι το σώμα επιτίθεται από λάθος κατά των αιμοπεταλίων, να προστεθεί στις άγνωστης συχνότητας ανεπιθύμητες ενέργειες που περιέχονται στις πληροφορίες προϊόντος για το εμβόλιο Johnson & Johnson και του εμβολίου της AstraZeneca.
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
- Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.