Μενού
paidi-nosokomeio
Παιδί στο νοσοκομείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ενα κοριτσάκι 2,5 ετών διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ, το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μιχάλη Γιαννακό να αναφέρει πως «Πάλευαν 3 ώρες οι συνάδελφοι να σωθεί το κοριτσάκι. Διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αγλαΐα Κυριακού". Το κοριτσάκι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας»

Παράλληλα τόνισε πως: «Τα παιδιά θα πρέπει να τα προφυλάσσουμε όχι μόνο από τη γρίπη αλλά και τον κορονοιο» και συμπλήρωσε: «Το πρωί διακομίσθηκε κοριτσάκι 2,5 ετών στο νοσοκομείο Κορίνθου θετικό στο κορονοιό σε σοβαρή κατάσταση. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους. Ακόμη και οι γονείς στην αγωνία τους ευχαριστούσαν τους συναδέλφους. Περαστικά στο κοριτσάκι και μεγάλη προσοχή στα παιδιά από τις ιώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους του νοσοκομείου Κορίνθου».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA