Μενού
  • Α-
  • Α+

Προορισμός σου το Καλάμι στη βόρεια πλευρά του νησιού και το White House Restaurant. Από την πόλη του νησιού παίρνεις το ιδιωτικό σκάφος του εστιατορίου που θα σε μεταφέρει σε λίγα λεπτά στον πανέμορφο γραφικό κόλπο. Αντικρίζεις το White House, το πιο φημισμένο σπίτι της Κέρκυρας που αποτέλεσε τον αγαπημένο τόπο κατοικίας της οικογένειας Durrell.

Image removed.

Φέτος το μενού επιμελείται ο Λευτέρης Λαζάρου με τα signature πιάτα του όπως το Καλαμάρι με pesto βασιλικού και γλυκιά τομάτα σε τραγανή φωλιά πατάτας ή το Risotto με σουπιά και το μελάνι της και τις νέες του προτάσεις εμπνευσμένες από την μαγειρική παράδοση της Κέρκυρας, όπως Φιλέτο σκορπίνας μπουρδέτο, Κερκυραϊκή παστιτσάδα με μοσχαρίσια ελιά μπραιζέ και Κερκυραϊκό σοφρίτο με μοσχαρίσιο φιλέτο και απαλό πουρέ πατάτας. Το μενού περιλαμβάνει επίσης πιάτα όπως Κυδώνια αχνιστά με γλυκό σαμιώτικο κρασί, μάραθο και κουμ κουάτ, Αστακό με άγριο μαύρο ρύζι, Φιλέτο μαγιάτικου με πουρέ σελινόριζας και ψητά τοματίνια, Φέτα ψάρι με χόρτα αλμύρα σωτέ και φρέσκα μυρωδικά,Risotto με σάλτσα μάραθου και μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και Αρνάκι σιγομαγειρεμένο με πουρέ σελινόριζας και κους κους με λαχανικά. Η γλυκιά επίγευση έρχεται με τα νέα επιδόρπια και τα χειροποίητα sorbet όπως Mousse σοκολάτας με κουμ κουάτ, sorbet mango και passion fruit ή Mousse λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με δεντρολίβανο, μπισκότο βρώμης και sorbet ροδάκινο.

Image removed.

Κρατώντας ένα ποτήρι δροσερό λευκό κρασί θα αγναντεύεις τα ήρεμα νερά του κόλπου κάτω από τα αρωματικά φυτά και τα δέντρα του κήπου, εκεί όπου την επόμενη μέρα μπορείς να πάρεις ένα ωραίο πρωινό ή να χαλαρώσεις μετά το μπάνιο σου διαβάζοντας το βιβλίο των Durrell σε αυτό τον μαγευτικό τόπο.

Image removed.

White House Restaurant –Kαλάμι, Κέρκυρα

Reservations & boat transfer: 2663091040 / 6979881131/

info @thewhitehouserestaurant.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA