Η Κωτσόβολος και φέτος μας καλεί σε μία Κίνηση Αγάπης για το «σπίτι» της ΕΛΕΠΑΠ. Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ενισχύουμε τις δράσεις και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, και στηρίζουμε τα Γενναία Παιδιά της για μία Καλύτερη Ζωή.
Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο που πραγματοποιεί το MYRADIO και η εκπομπή THE MAPPES SHOW από 17-23 Δεκεμβρίου, σε μία μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Για 3η συνεχή χρονιά, η εταιρεία παραμένει δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, υλοποιώντας ακόμα περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο την έμπρακτη στήριξή τους για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γιατροί έψαχναν στην ΑΙ πώς θα τον επαναφέρουν – Τι αποκάλυψαν τα ψηφιακά αρχεία
- Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτοί πρέπει να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν ποτέ»
- Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια
- Άνοιξε η ψαλίδα στην τηλεθέαση: Ποιο «Στούντιο» κερδίζει τη μάχη και οι αλλαγές που έρχονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.