Μενού
fhfhf
  • Α-
  • Α+

Η Μat.Fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική plus size αγορά, αποκτά ακόμα δυναμικότερη παρουσία στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Μέσης Ανατολής, το Printemps, στο πρώτο εκτός Γαλλίας πολυκατάστημα της αλυσίδας.

Πριν λίγες ημέρες, το πολυκατάστημα Printemps που έχει εδραιωθεί στην γαλλική αγορά, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στο Doha Oasis Mall του Κατάρ, στοχεύοντας να αποτελέσει τον νέο κορυφαίο fashion προορισμό. Η Mat. fashion αποτελεί το μοναδικό ελληνικό fashion brand ανάμεσα σε κορυφαία σήματα παγκοσμίως, με παρουσία στο νέο πολυκατάστημα, όπου οι επισκέπτες σε ένα premium χώρο θα βρουν ξεχωριστά επιλεγμένα statement pieces που αναδεικνύουν την μοναδικότητα κάθε γυναίκας και αγκαλιάζουν κάθε σωματότυπο.

Με παρουσία σε πάνω από 600 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η Mat. Fashion συνεχίζει μια σταθερά ανοδική πορεία στο εξωτερικό. Σημειώνεται  ότι το 55% του κύκλου εργασιών της προέρχεται από τις εξαγωγές, με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Σκανδιναβία να αποτελούν τις πιο δυναμικά ανερχόμενες αγορές λόγω και της πρόσφατης συμμετοχής στις αντίστοιχες Διεθνείς Εκθέσεις Μόδας.

Παράλληλα το Κατάρ αποτελεί μια ακόμη σημαντική αγορά για την περεταίρω ανάπτυξη της Mat. Fashion στην Μέση Ανατολή, έχοντας ήδη παρουσία σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ με επόμενη αγορά στόχο την Σαουδική Αραβία.

fbfdfgf

Σήμερα, η εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιωθεί ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά brands με επιτυχή παρουσία εκτός συνόρων, έχοντας αναπτύξει συνεργασίες σε 57 χώρες, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η ποιότητα και η καινοτομία υπερβαίνουν τα σύνορα. Η ανάπτυξη της εταιρείας δεν σταματά όμως εδώ. Εμπλουτίζοντας συνεχώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, στοχεύει τόσο στην μεγαλύτερη επέκταση του δικτύου καταστημάτων της και σε άλλες αγορές αλλά και παράλληλα στη διαρκή βελτίωση της ψηφιακής εμπειρίας και εξυπηρέτησης πελατών.