Η Βίκος Cola συμμετέχει στο 4ο ADD , το μεγαλύτερο μουσικό event της Αθήνας για τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική από την ομάδα του six d.o.g.s, το οποίο επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό lineup καταξιωμένων καλλιτεχνών 12 και 13 Μαΐου, στη Βιομηχανική Ζώνη Ρέντη.
Σε ένα φουτουριστικό σκηνικό οι λάτρεις της εγχώριας και διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ζήσουν μια αξέχαστη και μαγευτική χορευτική εμπειρία, παρέα με τη δροσιά και την ασυναγώνιστη γεύση της Βίκος Cola.
2 μέρες γεμάτες χορό, 3 διαφορετικές σκηνές, 32 ώρες μουσικής και 61 διεθνή και εγχώρια ονόματα. Η Βίκος Cola, ετοιμάζεται να παρασύρει το κοινό στους ρυθμούς της μουσικής, με αυθεντική δίψα για ζωή, για πραγματική έκφραση και για αγαπημένες μουσικές εμπειρίες.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.