Μενού
workearly90
  • Α-
  • Α+

Η #1 Πλατφόρμα Reskilling στην Ελλάδα ανοίγει τον φετινό κύκλο του Programming Summer School, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν από το σπίτι τους στην πιο περιζήτητη γλώσσα προγραμματισμού, την Python.

Το φαινόμενο «Workearly»,  το οποίο έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα πάνω από 10.000 υποψήφιοι, αποτελεί “μονόδρομο” σε όποιον θέλει να μάθει προγραμματισμό χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Με πάνω από 500 Reviews σε Google, Fb και Linkedin το Wokrearly powered by Reatcode Education έχει γίνει “viral” στην Ελλάδα, αποτελώντας την Νο1 Επιλογή για Reskilling.

Το Programming Summer School  απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου εμπειρίας και κλάδου υποστηρίζοντας πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, από αρχάριους μέχρι και πιο προχωρημένους. Αξιοποιώντας τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες δύο επιπέδων, entry-level &Junior/Mid-level να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον Προγραμματισμό.  Σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 8-10 εβδομάδων, το οποίο διαμορφώνεται σε απόλυτη συνεννόηση με κάθε συμμετέχοντα ατομικά, δίνεται η ευκαιρία σε όσους αγαπούν την τεχνολογία να μάθουν προγραμματισμό με πραγματικά job tasks  διαλέγοντας την κατεύθυνση που τους ενδιαφέρει.

Τι θα μάθεις στο Programming Summer School

-Algorithms & Data Structures

-Python Programming

-Advanced Programming with Real Projects

Οι δεξιότητες που διδάσκονται στο Programming Summer School είναι προσαρμοσμένες στο 95% των αγγελιών εργασίας στην Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.

Python / Programming  Certifications

Tο Workearly συνεργάζεται με την Credly, τον μεγαλύτερο οργανισμό έκδοσης Digital Badges στον κόσμο, όπου εξασφαλίζεται η παγκόσμια ισχύς των πιστοποιητικών που παρέχονται στους αποφοίτους. Ένα Digital Badge, αποτελεί την νέα γενια των πιστοποιήσεων, και είναι ένα “μοναδικό ψηφιακό σήμα¨ που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly, είναι online, και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα γιατί είναι ορατά και κατά την κοινή χρήση τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαγγελματικά δίκτυα ή portals όπως είναι το LinkedIn.

Τέλος, οι απόφοιτοι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στην online βάση των Python Certified Professionals, με συστατική επιστολή και επαγγελματικό portfolio ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό και τα σκορ τους εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Συνδύασε Καλοκαίρι & Programming

Όπως και αν φαντάζεσαι το καλοκαίρι σου, μπορείς να προσαρμόσεις το Programming Summer School στον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου και να τον αξιοποιήσεις για να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας στην αγορά του IT. (Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη ενασχόληση με τον προγραμματισμό).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πρόλαβε την έκπτωση!

Programming  Summer School 2023 - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ