Μενού
workearly01
  • Α-
  • Α+

Football Analytics Summer School 2023 από το Workearly και την Opta - Φέτος το καλοκαίρι θα γίνεις o επίσημος αναλυτής της ομάδας σου.

To Workearly Greece σε συνεργασία με την Opta, διοργανώνει το πρώτο εξ αποστάσεως Football Data Analytics Summer School, με τα πραγματικά δεδομένα της σεζόν για την Super League και το Champions League. Μετά από το Sports Analytics School της φετινής χρονιας που έγινε viral, το Workearly δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή περίοδο και τους χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να εξειδικευτούν ατομικά, εξ αποστάσεως και στους δικούς τους χρόνους στην Ανάλυση Δεδομένων στο ποδόσφαιρο.

Tο Football Data Analytics Summer School σε συνεργασία με την Opta, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων στο Ποδόσφαιρο, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών σεναρίων .

Τι θα κάνεις στο Football Analytics Summer School

Στο Football Analytics Summer School, αρχικά οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν τις έννοιες των sports analytics sports και management, και εργαλεία ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων όπως advanced Excel, Power BI και Tableau, τα οποία είναι προαπαιτούμενες δεξιότητες στα τμήματα Ανάλυσης Δεδομένων των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Στην συνέχεια οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις ομάδες που θα αναλάβουν, και θα έχουν την ευκαιρία να δουν στα πραγματικα game stats των αγώνων την χρονίας όπως και να δουλέψουν στα σενάρια για τις αναλύσεις απόδοσης παικτών και τις φετινές μεταγραφές ταυτόχρονα με τους αναλυτές των ομάδων.

Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην online βάση Sports Certified Professionals, με συστατική επιστολή ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό τις αναλύσεις και τα σκορ τους, recruiters και analysts κορυφαίων ομάδων.

workearly

Αν είσαι sports fan και ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς είτε επαγγελματικά ή για χόμπι με τα Football Analytics, τότε το Football Analytics Summer School είναι το ιδανικό για εσένα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις ομάδες που θα αναλάβουν, και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πάνω στα πραγματικα game stats των αγώνων την χρονίας όπως και να δουλέψουν στα σενάρια για τις αναλύσεις απόδοσης παικτών και τις φετινές μεταγραφές ταυτόχρονα με τους αναλυτές των ομάδων.

Οι αιτήσεις κλείνουν τις επόμενες ημέρες αλλά το reader.gr έχει εξασφαλίσει για εσένα κουπόνι συμμετοχής (ισχύει για περιορισμένες θέσεις) μόνο με 185 ευρώ ( πάνω από 40% έκπτωση). Χρησιμοποίησε στην αίτηση σου των κωδικό “readerfootball2”. Οι αιτήσεις κλείνουν άμεσα. Θα προλάβεις;

Κάνε αίτηση άμεσα για να εξασφαλίσεις την έκπτωση - Αίτηση Συμμετοχής

Κάνε αίτηση άμεσα με το κουπόνι “readerfootball2” για να εξασφαλίσεις έκπτωση στο Summer School - Αίτηση Συμμετοχής

Δωρεάν Αίτηση Συμμετοχής - Ενημέρωση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.