Μενού
σφσφσ
  • Α-
  • Α+

Ο Παραολυμπιονίκης Ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, διένυσε με το ποδήλατό του, την απόσταση των 240 χιλιομέτρων, από την Αθήνα στην Πάτρα, μέσα σε, μόλις, 8 ώρες. Έχοντας στο πλευρό του τον απλό κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Μετά τον τερματισμό του στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου της Πάτρας, ο Νίκος δεσμεύθηκε ότι, την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει από εκεί τη νέα του διαδρομή για το “Wheels of Will 3”, με σκοπό να στηρίξει ξανά, όλα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι διαχρονικά αρωγός κάθε ενέργειας που αφήνει θετικό αποτύπωμα στο κοινωνικό σύνολο και φυσικά δίπλα σε ανθρώπους όπως ο Νίκος Παπαγγελής που προσωποποιούν με τις πρωτοβουλίες και τις αξίες τους το όραμα της Εταιρείας για ένα καλύτερο αύριο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.