Το Bloode, με στόχο να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη και να ανακουφίσει τους ασθενείς του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα διοργανώνει αιμοδοσία με την πολύτιμη υποστήριξη της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και της εταιρείας ELANET που μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό της στηρίζει σταθερά δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Πρόσφερε μαζί μας την Τρίτη 14 Μαΐου μεταξύ 09:00-13:00 στο μηνιαίο μας ραντεβού στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στην αίθουσα Creative Lab 2.
Κλείσε το ραντεβού σου στέλνοντας email στο bloode@bloode.org ή μήνυμα στο Instagram page ή το Facebook page του Bloode και έλα να κάνουμε μαζί τη διαφορά!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της αιμοδοσίας επισκέψου την ιστοσελίδα του Οργανισμού Bloode κι εγγράψου στα social media του ώστε να ενημερώνεσαι για τις επόμενες δράσεις:
Bloode Website: bloode.org
Facebook: Blood-e
Instagram: @blood.e
LinkedIn: Bloode
Bloode Email: bloode@bloode.org
Σε περιμένουμε εκεί!

- Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον ευρωπαϊκό «θρόνο» μετά από 13 χρόνια: Θρίλερ και επικράτηση κόντρα στη Ρεάλ
- Προς τελική συμφωνία Λιάγκας – ΑΝΤ1: Αλλάζουν όλα στο «Πρωινό» - Ποιος παραμένει
- Η αληθινή «απόδραση των 11» γράφτηκε στην Αθήνα: Το ματς της Κατοχής που γονάτισε το Γ' Ράιχ
- Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του και πήγε να κοιμηθεί - Το θέαμα που αντίκρυσε η αδελφή του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.