Μενού
γδγδ
  • Α-
  • Α+

Στο περίπτερο του AQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, με την απαλή, βελούδινη γεύση, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν  τη σημασία των επιπέδων νιτρικών στο νερό για την υγεία τους αλλά και άλλες σημαντικές πληροφορίες για  το Φυσικό Μεταλλικό Νερό με σχεδόν μηδέν νιτρικά και το Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό AQUA Carpatica με μηδέν νιτρικά.

Οι επισκέπτες του Athens Coffee Festival απόλαυσαν το κρυστάλλινο, με την υπέροχη γεύση AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό νερό και  Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό που αποτελεί το ιδανικό νερό για όσους φροντίζουν την υγεία τους ενώ στο χώρο του ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου  λειτουργούσε  «cafe» όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Βαλάντη Λαμπριανίδη (Valenio) Executive Barista Trainer, Coffee Consultant & WCE Certified Judge, και να δοκιμάσουν τους υπέροχους καφέδες του!

Μάλιστα οι λάτρεις του καφέ ενημερώθηκαν από το Valenio για τη σημασία του νερού στον καφέ και πόσο επηρεάζει τη γεύση του.  

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.