Μενού
D
  • Α-
  • Α+

Το Syroc Maison συστήνεται και ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο στο κορυφαίο προορισμό στην Σύρο και να αποτελέσει την ιδανική επιλογή διακοπών για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν μια μοναδική απόδραση στις Κυκλάδες...

Το Syroc Maison παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για μία πολυτελή διαμονή στη Σύρο. Διαμερίσματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα άνεσης, αλλά ταυτόχρονα κομψούς χώρους σε γήινους χαλαρωτικούς τόνους, ανταποκρινόμενο πλήρως στις απαιτήσεις των επισκεπτών.

Κομψό design με χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Το Κυκλαδίτικο σύγχρονο στυλ και η μίνιμαλ διακόσμηση με μία παλέτα από γήινους τόνους, τιρκουάζ αποχρώσεις και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, προσφέρουν χαλάρωση, ηρεμία και απόλυτη αναζωογόνηση.

Ειδυλλιακή κυκλαδίτικη απόδραση

H μινιμαλιστική διακόσμηση των διαμερισμάτων είναι εμπνευσμένη από την Κυκλαδίτικη παράδοση και την αρχιτεκτονική της Σύρου, καθώς το νησί χαρακτηρίζεται για την αρχοντιά του. Τα μπαλκόνια των δύο διαμερισμάτων κοιτούν το γραφικό στενό του Ιωάννη Κοσμά, ώστε να προσφέρουν ηρεμία όλες τις ώρες της ημέρας, είτε με την απόλαυση του πρωινού καφέ είτε με ένα ποτήρι κρασί κάτω από τα αστέρια.

Μία ιδανική & γραφική τοποθεσία

Το Syroc Maison βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι, περίπου 8 λεπτά με αυτοκίνητο από τον αερολιμένα της Σύρου, 250 μ. από το κέντρο της Ερμούπολης και μόλις 600 μ. από την παραλία Αστέρια. Η Σύρος είναι γνωστή για την αρχοντιά, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και τη γραφικότητά της.

Δείτε το Syroc Maison στο syrocmaison.gr και καλέστε για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στο 2144081912

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA