Μενού
landea
  • Α-
  • Α+

Το Landea.gr παρουσιάζει τα περίπλοκα έγγραφα κάθε πλειστηριασμού με τη μορφή μιας απλής αγγελίας ακινήτου με φωτογραφίες και τις πιο χρήσιμες πληροφορίες του.  Ήδη σήμερα, το Landea.gr δέχεται πάνω από 600.000 επισκέψεις σε μηνιαία βάση από ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές που αναζητούν ευκαιρίες σε ακίνητα σε πλειστηριασμό.

H online πλατφόρμα του Landea.gr είναι η μόνη στην οποία θα βρείτε την πλήρη λίστα πλειστηριασμών με περισσότερα από 11.500 ακίνητα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Η δωρεάν πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ακίνητα που πρόκειται να πλειστηριαστούν, η εύκολη αναζήτηση και η δυνατότητα να λαμβάνουν ενημερώσεις για νέα ακίνητα είναι τα βασικά οφέλη που έχουν όσοι επισκέπτονται την πλατφόρμα.

Παρακάτω έχουμε επιλέξει 9 από τα πιο δημοφιλή ακίνητα στο Landea.gr:

landea

 

landea2

 

landea3

 

landea

 

landea8

 

landea9

 

landea10

 

landea12

 

landea14

Για να δείτε τα ακίνητα–ευκαιρίες σε όλη την Ελλάδα πατήστε εδώ>>

Ενημερώσου πρώτος/η για τα νέα ακίνητα

Όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται άμεσα για τις ευκαιρίες ακινήτων από το Landea.gr, αρκεί να κάνουν δωρεάν εγγραφή. Με αυτό τον τρόπο, θα λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails με όλα τα νέα ακίνητα προς πλειστηριασμό που πληρούν τα κριτήρια που έχουν επιλέξει.

Χρειάζονται μόνο 3 απλά βήματα:

  • Εγγραφή με την συμπλήρωση στοιχείων στη φόρμα που υπάρχει στο Landea.gr
  • Επιλογή κριτηρίων για την πραγματοποίηση αναζήτησης (π.χ. Κατοικίες στο Παλαιό Φάληρο με αρχική τιμή κάτω από 150.000€)
  • Αποθήκευση της αναζήτησης ώστε να αποστέλλονται καθημερινά με email τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχουν επιλεγεί.

Αυτή τη στιγμή, στο Landea.gr υπάρχουν καταχωρημένα πάνω από 11.500 ακίνητα προς πλειστηριασμό για να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά, με ευκαιρίες που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών και είναι προσβάσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προτού αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν πλειστηριασμό, καλό θα ήταν να γίνει εκτενέστερος έλεγχος του ακινήτου που σας ενδιαφέρει από νομικό ή/και μηχανικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA