Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, εργαζόμενοι της ΓΙΩΤΗΣ, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Περιστέρι Αττικής, ετοίμασαν με φροντίδα 300 πακέτα γεμάτα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου. Τα πακέτα παραδόθηκαν από ομάδα εργαζομένων στον Δήμο, παρουσία του Δημάρχου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε προϊόντα της στην κοινωνική δομή «Καθήκον κατ’ Οίκον», καθώς και βρεφικές τροφές ΓΙΩΤΗΣ για ευάλωτες οικογένειες με βρέφη του κοινωνικού προγράμματος «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» του Δήμου Περιστερίου.
Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στο εργοστάσιο της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στο Αγρίνιο, όπου εργαζόμενοι της εταιρείας ετοίμασαν ανάλογα πακέτα τροφίμων για την ενίσχυση 85 οικογενειών που στηρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα, η εταιρεία προσέφερε προϊόντα της στη Δομή Αστέγων του Δήμου Αγρινίου, καθώς και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Τμήμα Αγρινίου.

Πέρα από τις εθελοντικές δράσεις των εργαζομένων της, η ΓΙΩΤΗΣ στήριξε και αυτά τα Χριστούγεννα περισσότερους από 50 οργανισμούς σε όλη τη χώρα. Μέσα από το Πρόγραμμα Δωρεάς Τροφίμων «Θρέφουμε με Αγάπη», συνεχίζει σταθερά να ενισχύει οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.