Η Αγγελική Αγγελίδη, η οποία, με το ταλέντο και την απόλυτη στοχοπροσήλωση της, κατάφερε να γίνει γρήγορα γνωστή σε Ελλάδα, Ευρώπη και Κορέα, κάνει το επόμενο άλμα της να εκθέσει αυτή την φορά τις παράλληλες αξίες «parallel values» των δυο χωρών στο κοινοβούλιο της Κορέας, μεταφέροντας το «Εuropa» με τις ιστορικές στιγμές της χώρας μας σε συνδυασμό με τον πόλεμο της Ασιατικής Χερσονήσου. Αυτός εκτυλίχθηκε στον 38ο παράλληλο των συνόρων Νοτίου και Βορείου Κορέας και στον οποίο έπαιξε σημαντικό συμμαχικό ρόλο η Ελλάδα!

Η έκθεση θεωρείται μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της συγκεκριμένης χώρας και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας εκεί! Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου στην Σεούλ, στα πλαίσια των 70 χρόνων της Ελληνοκορεατικής φιλίας, με την συμμετοχή της Κορεατικής Κυβέρνησης!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.