Μενού
Nymfi
  • Α-
  • Α+

Η ταινία της νέας καμπάνιας της μπύρας ΝΥΜΦΗ έχει ως αφετηρία μία πολύ απλή ερώτηση: «Πιστεύεις στη μαγεία;». Πριν καν προλάβεις να απαντήσεις, στο πλάνο εμφανίζεται η εμβληματική γοργόνα, αυτή που στολίζει την ετικέτα του brand. Έχει επισκεφτεί τον πραγματικό κόσμο. Για την ακρίβεια βρίσκεται πίσω από την μπάρα ενός μπαρ στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που η αγαπημένη premium μπύρα ξεκίνησε το ταξίδι της από τη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να καθιερωθεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών, λόγω της ιδιαίτερης συνταγής της που την κάνει να ξεχωρίζει χάρη στους 5 διαφορετικούς αρωματικούς λυκίσκους, δημιουργώντας έναν μαγευτικό γευστικό συνδυασμό.

Το παιχνίδι αυτό μεταξύ μαγείας και πραγματικότητας βρίσκεται τελικά και στο επίκεντρο του φετινού σποτ της ΝΥΜΦΗΣ. H γοργόνα δανείζεται μία κάπως πιο ανθρώπινη μορφή και μέσα από αυτή καταφέρνει να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα γύρω της.

NYMFI

Χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, οι παρευρισκόμενοι βρίσκονται στο μέσο μίας μαγικής συνθήκης. Ζουν μία τελείως διαφορετική εμπειρία όχι στο βάθος των ωκεανών αλλά μέσα σε ένα μπαρ.

Σε έναν κόσμο που μοιάζει πιο ορθολογικός από ποτέ, έναν κόσμο που έχει αφήσει έξω από τα όριά του τη μαγεία, η μπύρα ΝΥΜΦΗ έρχεται να μας δείξει ότι αυτή βρίσκεται ακόμα παντού γύρω μας. Αρκεί να την αποζητήσουμε με μία μικρή αλλαγή στην οπτική μας.

H πλούσια και ισορροπημένη γεύση, αποτέλεσμα προσεκτικής ζυθοποίησης, έρχεται να συνδυαστεί με το πολύ χαρακτηριστικό σχεδιαστικό μπουκάλι και κουτάκι.

Όπως η γοργόνα ταξιδεύει στον βυθό των θαλασσών, έτσι και η ΝΥΜΦΗ υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν άλλο κόσμο, γεμάτο γεύση και απόλαυση. Έναν κόσμο που φαινομενικά μοιάζει πραγματικός αλλά στο τέλος γίνεται...μαγικός. Αρκεί να το πιστέψεις.

NYMFI

Και αν η εικόνα του σποτ είναι σε όλες τις εκδοχές της εντυπωσιακή γίνεται ακόμα πιο ονειρική χάρη στις μουσικές της Matina Sous Peau, η οποία συμμετέχει στην ταινία, ενώ έχει φτιάξει και μία πολύ ατμοσφαιρική διασκευή στο τραγούδι της «Μεταμορφώσεις», δίνοντας μία ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα σε όλη την ταινία.

Η «μυθική» πλευρά της πρωταγωνίστριας-barwoman δεν θα αποκαλυφθεί παρά μόνο στο τέλος της ταινίας. Γιατί τελικά, όπως λέει και το tagline της καμπάνιας, «αν πιστέψεις στη μαγεία, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ». Καιρός, λοιπόν, να το ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε τη μοναδική μπύρα ΝΥΜΦΗ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA