Ο Δήμος Πύλου Νέστορος σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας - MESSINIAFORUM και την υποστήριξη του Μανιατάκειου Ιδρύματος, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Μεσογειακής Διατροφής - από τη Θεωρία στην Πράξη».
Ο Δήμος Πύλου Νέστορος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας στην ημερίδα με θέμα: «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Μεσογειακής Διατροφής - από τη Θεωρία στην Πράξη», που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας - MESSINIAFORUM και την υποστήριξη του Μανιατάκειου Ιδρύματος, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00 στην Κορώνη, η οποία αποτελεί την Ελληνική Εμβληματική Κοινότητα της UNESCO για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Μεσογειακής Διατροφής.

Η ημερίδα θα ακολουθήσει τη φιλοσοφία «Από τη θεωρία στην Πράξη», συνδυάζοντας έναν εργασιακό διάλογο για τη σημασία των παραδοσιακών ποικιλιών λαχανικών με την εκτέλεση συνταγώναπό τον διακεκριμένο chef Λευτέρη Λαζάρου.
Σημαντική είναι η συμβολή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Λαχανοκομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο έχει δημιουργήσει τράπεζα σπόρων για την υποστήριξη της καλλιέργειας των τοπικών ποικιλιών.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.