Μενού
menu
  • Α-
  • Α+

 Το πιο hot σημείο συνάντησης της Αθήνας και για τους καλοκαιρινούς μήνες, μύησε τους καλεσμένους του στην απαράμιλλη εμπειρία μιας θερινής αθηναϊκής βραδιάς, προσφέροντας μοναδικό fine dining με την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα, το οποίο συνοδεύτηκε με τα πολύ αγαπημένα και δημοφιλή τελευταία Paloma cocktails, φτιαγμένα πάντα με Patrón super premium τεκίλα.

atheneepatron
atheneepatron2

Η Patrón γνωρίζει καλά τι σημαίνει super premium τεκίλα: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης. Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης, μία προς μία. Και ένα ασίγαστο πάθος από τους περήφανους ανθρώπους της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η εξαιρετική τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να είναι πάντα της ίδιας άψογης ποιότητας.

atheneepatron3
atheneepatron4

Ζητήστε Paloma Patrón όλο το καλοκαίρι στο Athénée και απολαύστε την αυθεντική γεύση της τεκίλας. Cheers!

atheneepatron5

 

Advertorial

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA