Μενού
...
  • Α-
  • Α+

«Μα πού βγαίνουν όλοι σήμερα;», με ρώτησε πρόσφατα ένας συνάδελφος στο γραφείο και η αλήθεια είναι ότι κοντοστάθηκα και στραβοκατάπια μέχρι να του δώσω την απάντησή μου. Ένιωσα πως ο χρόνος σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα και κρύος ιδρώτας έλουσε το μέτωπό μου. «Πλέον η φάση είναι σπίτι», του απάντησα χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

H αλήθεια είναι πως αν δεν μπορείς να βρεις πουθενά το «τέλειο μέρος», τότε αναγκαστικά το φτιάχνεις εσύ ο ίδιος. Και τι καλύτερο από το να το δημιουργήσεις μέσα στο σπίτι σου; Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και το Πλαίσιο και «άνοιξε» το Club Οικιακή τεχνολογία, έτσι ώστε να κάνει όλους εμάς να πούμε πως όντως η «φάση είναι σπίτι».

Όλες οι must-have συσκευές σε ένα μέρος

...

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι τι σου αρέσει να απολαμβάνεις περισσότερο. Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα πιάτα για τα τραπέζια με τους φίλους τους, άλλοι που λατρεύουν την καθαριότητα και θέλουν το σπίτι τους να αστράφτει, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που αποζητούν την ευκολία στα απλά και καθημερινά πράγματα.

Για όλους αυτούς, λοιπόν, το Πλαίσιο έχει φτιάξει το κατάλληλο Club, προκειμένου κι εκείνοι με της σειρά τους να φτιάξουν όσο καλύτερα γίνεται τη «φάση» τους. Έτσι με την κατηγορία των οικιακών συσκευών να βρίσκεται πλέον στο DNA της εταιρείας, που είναι η τεχνολογία, 16 από τα 25 καταστήματα Πλαίσιο προσφέρουν πλέον σε όλους εμάς μεγάλες εκθέσεις, όπου μπορούμε να βρούμε όποια οικιακή συσκευή χρειαζόμαστε για το σπίτι μας.

...

Παράλληλα, με μια επίσκεψη στο ιντερνετικό Club Οικιακής τεχνολογίας που δημιούργησε το Πλαίσιο, μπορούμε να βρούμε όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές που κάνουν τη διαφορά και μας  περιποιούνται νύχτα-μέρα, εκείνες που έχουν ήδη ρυθμίσει το κλίμα πριν καλά-καλά μπεις σπίτι, καθώς κι εκείνες σερβίρουν από καλοψημένο φαγητό μέχρι και... φρεσκοπλυμένα ρούχα.

Ένα Club που κερδισμένος βγαίνεις μόνο εσύ

Κακά τα ψέματα, για να γίνεις μέλος σε ένα «club», θέλεις να σου προσφέρει και προνόμια. Κι αυτό, όμως, το σκέφτηκε το Πλαίσιο δίνοντας στους «θαμώνες» του μια σειρά από λόγους που δεν μπορείς με τίποτα να παραβλέψεις. Έτσι, αν θέλεις να κάνεις upgrade στην καθημερινότητά σου επενδύοντας σε κάποια οικιακή συσκευή, μπορείς πλέον να πληρώσεις με το πρόγραμμα «ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ» χωρίς πιστωτική κάρτα.

...

Πώς γίνεται αυτό; Eπισκέπτεσαι ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μπαίνεις στο plaisio.gr και επιλέγεις όποιο προϊόν ή προϊόντα θέλεις με (συνολική) αξία άνω των 199 ευρώ. Μέσα σε λίγα λεπτά ξέρεις εάν η τράπεζα εγκρίνει το αίτημα για την χρηματοδότηση και ολοκληρώνεις την αγορά σου. Παράλληλα, με το «Πλαίσιο δια 4»  μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και να τις εξοφλήσεις με την χρεωστική σου κάρτα σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς σου.

Αν τώρα μιλήσουμε για το κεφάλαιο «παράδοση», εδώ το Πλαίσιο έχει δημιουργήσει την υπηρεσία Live Tracking (για Αθήνα και Θεσσαλονίκη), προκειμένου να μπορείς να παρακολουθήσεις σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται η παραγγελία σου. Επίσης αν παραγγείλεις μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Σάββατο θα παραλάβεις τη συσκευή σου την επόμενη ημέρα, ενώ υπάρχει και απογευματινή παράδοση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 17:00-22:00 για όσους δεν μπορούν να παραλάβουν το προϊόν τους άλλη στιγμή.

...

Τι άλλες υπηρεσίες προσφέρει το Πλαίσιο; Eπισκευή οικιακού εξοπλισμού στον χώρο σου, εγκατάσταση και απεγκατάσταση, αλλά και συντήρηση κλιματιστικού, σύνδεση και επίδειξη οικιακών συσκευών, καθώς επίσης και ανακύκλωση παλιών οικιακών συσκευών.

Υπάρχει άραγε άλλο τέτοιο club εκεί έξω;

Advertorial

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA