Μενού
δ
  • Α-
  • Α+

 Οι χώροι του εντυπωσιακοί και το πλήρωμα του ιδιαίτερα φιλόξενο, με ευγένεια που θα σας «σκλαβώσει».

Τα λιμάνια που πιάνει διαδοχικά το Thunder της Fast Ferries είναι: Σύρος (σε 2,5 ώρες), Μύκονος (3.15), Πάρος, Ίος, Σαντορίνη, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Κρήτης κι από εκεί επιστροφή πάλι για Πειραιά.

Δείτε τα δρομολόγια αναλυτικά:

Δρομολόγια από Πειραία για Κυκλάδες-Ηράκλειο 

Περίοδος 2/5-10/10/2024

Πλοίο: HSC THUNDER

Κάθε Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή από Πειραιά ώρα 09:00 για Σύρο – Μύκονο – Πάρο – Ίο – Σαντορίνη – Ηράκλειο και από Ηράκλειο κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο ώρα 07:30 για Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο – Σύρο – Πειραιά.

ξ

Το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο πλοίο THUNDER καλύπτει τόσο τις ελληνικές, όσο και τις διεθνείς απαιτήσεις ασφαλείας. Είναι εξοπλισμένο με τα αρτιότερα συστήματα διακυβέρνησης, καθώς και με τα πιο σύγχρονα σωστικά μέσα. Το προσωπικό του πλοίου εκπαιδεύεται σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, ώστε να είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και καθοριστικά σε συνθήκες αυξημένων απαιτήσεων.

Το THUNDER διαθέτει άνετους και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, οικονομική θέση με καθίσματα αεροπορικού τύπου με ή χωρίς τραπέζι και διακεκριμένη θέση με καθίσματα σε τραπέζι. Διαθέτει άνετες σκάλες, ανελκυστήρα, τρία συνολικά bars και κατάστημα. Τέλος, είναι πλοίο φιλικό για άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA