Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτό το καλοκαίρι η χώρα μας θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2021. Επειδή, ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη συγκεκριμένη γιορτή του αθλητισμού.

1. Είναι η 3η φορά παγκοσμίως που διοργανώνονται οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Η πρώτη διοργάνωση έλαβε χώρα στην Mallorca της Ισπανίας το 2016 και η δεύτερη στην La Baule της Γαλλίας το 2018.

2. Τον Ιούνιο του 2017 ανατέθηκε από την WFCS στον Ελληνικό Οργανισμό, η Διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του έναντι άλλων υποψηφίων χωρών.

3. Συμμετέχουν περισσότερες από 35 χώρες!

4. Οι εγγραφές αγγίζουν τις 3500 με κυριότερες χώρες προελεύσεως την Γαλλία και την Γερμανία.

 

5. Για πρώτη φορά προσφέρονται 28 διαφορετικά αγωνίσματα καλύπτοντας τις ικανότητες και τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο. 

6. Χρησιμοποιούνται 11 venues για τις ανάγκες της διοργάνωσης με κύριο το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ. 

7. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης, ο HOCSH προετοιμάζει 5 μοναδικές γιορτές, 2 εντυπωσιακές τελετές και 3 everyday events.

8. Κατά την φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης με την αξεπέραστη αίγλη του Παναθηναϊκού Σταδίου, όλοι οι αθλητές θα συμμετάσχουν σε μια υπέροχη παρέλαση.

9. Η Τελετή λήξης και οι καθημερινές εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν σε εορταστική ατμόσφαιρα στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην καρδιά της Αθήνας.

10. Ο Ελληνικός Οργανισμός αναλαμβάνει μέρος του κόστους συμμετοχής των Ελλήνων αθλητών με στόχο την ανάπτυξη του Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA