Στους «8» στο Monte Carlo Masters προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
O κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέκλεισε σε 1.40' με 6-3, 6-4 τον Χιλιανό (Νο24) Κριστιάν Γκαρίν στον 3ο γύρο και θα παίξει πρώτη φορά την Παρασκευή με τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (κέρδισε με 6-2, 7-6 (2) τον Πουίγ) για μια θέση στον ημιτελικό του Σαββάτου.
Είναι η πρώτη πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά σε προημιτελικό στο Monte Carlo, η δεύτερη σε προημιτελικό Masters στο 2021 και η 8η στην καριέρα του. Παράλληλα είναι ο 6ος προημιτελικός στο 2021.
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.