Απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr και τον δημοσιογράφο, Αντώνη Καλκαβούρα, ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it» για προφανείς λόγους και φυσικά σχολιάστηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ρώτησε στο τέλος της συνέντευξης, «ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα παρουσιάστρια;», με τον Μάριο Χεζόνια ν’ απαντάει γελώντας: «Νομίζω ότι ξέρεις».
Η Ιώαννα Μαλέσκου σχολίασε το απόσπασμα, λέγοντας: «Είναι γλυκύτατος κι ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο Χεζόνια. Είναι… σούπερ Μάριο, να τα λέμε κι αυτά και λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παικτούρα!».
«Υπάρχουν πολλές αξιόλογες γυναικείες παρουσίες στο χώρο της παρουσίασης. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης», κατέληξε.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.