Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ολυμπιακός: Μόνο εμβολιασμένοι πλέον στα γήπεδα - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ανέφερε πως πλέον στα γήπεδα θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους φιλάθλους θα είναι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ενημερώνει όλους τους φίλαθλους της ότι έπειτα από ενημέρωση που υπήρξε από τις Αρχές, η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται πλέον μόνο στους φιλάθλους που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι θα έχουν περάσει κορονοϊό πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Τα εμβόλια προστατεύουν από τη μετάλλαξη Δέλτα – Παραίνεση στους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Πλήρως εμβολιασμένοι

2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ολυμπιακός #Κορονοϊός #εμβολιασμός #γήπεδο

Best of Internet