Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής στα NBA Playoffs ωστόσο το τελικό 110-88 και το 2-2 στη σειρά είναι το... τελευταίο που του απασχολεί. Στα μέσα της τρίτης περιόδου αποχώρησε τραυματίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν επέστρεψε ποτέ και πλέον όλα τα μάτια είναι πάνω στο τραυματισμένο γόνατό του.

Διαβάστε ακόμη: Προολυμπιακό τουρνουά: Ήττα για την Εθνική Ελλάδας από τον Καναδά στην πρεμιέρα

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση και πλέον μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα επιστρέψει στα playoffs. Ο «Greek Freak» πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα όμως προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και το αριστερό γόνατό του λύγισε, πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του αδελφού του Θανάση! Επέστρεψε προσωρινά στον πάγκο του Μιλγουόκι όμως πήγε ξανά στα αποδυτήρια στο πρώτο timeout. 

Οι Χοκς δίχως τον Τρε Γιανγκ στη σύνθεσή τους ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 με ηγέτες του Μπογκντάνοβιτς και Ουίλιαμς, ενώ είχαν συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-22, 51-38, 62-87, 110-88.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA