Προβλήματα με τον κορονοϊό προέκυψαν και με την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) υπάρχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της ιστιοπλοϊας.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΟΕ, ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση των 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τεστ κορονοϊού. Σε περίπτωση που είναι αρνητικό θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για το Τόκιο, ώστε να προλάβει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αξίζει να σημειωθεί όμως πως υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχουν άλλα δύο κρούσματα (το ένα αφορά μέλος της ομάδας κολύμβησης και το άλλο συνοδό της αποστολής).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι έχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορωνοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της ιστιοπλοϊας. Ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση των 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τεστ κορωνοϊού. Σε περίπτωση που είναι αρνητικό θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για Τόκιο, για να προλάβει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.»
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.