Στους ημιτελικούς των 100μ. πεταλούδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο προκρίθηκε η Αννα Ντουντουνάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση τερμάτισε τέταρτη στην πέμπτη και τελευταία προκριματική σειρά του αγωνίσματος με 57.75 και κατετάγη 13η στο σύνολο, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους ημιτελικούς, που θα γίνουν τα ξημερώματα της Κυριακής (25/7, 04:50 ώρα Ελλάδας).
Την κορυφαία επίδοση των προκριματικών σημείωσαν η Κινέζα Γιουφέι Ζανγκ και η Αυστραλή Εμα ΜακΚίον με 55.82, ενώ η Σουηδή Ολυμπιονίκης Σάρα Σιέστρεμ, που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της λόγω του τραυματισμού της στον αγκώνα, πέρασε τρίτη με 56.18, ακολουθούμενη από τη 18χρονη Αμερικανίδα Τόρι Χασκ (56.29).
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.