Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι μετά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια χθες Σάββατο, η ΕΡΤ δεν πρόβαλε ούτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στον δεύτερο γύρο του πινγκ πονγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο εξέφρασε μέσω Twitter η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καυστική ανάρτηση της ΕΟΕ στα social media κατά της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ανάρτηση της ΕΟΕ:

https://twitter.com/HellenicOlympic/status/1419251272482365444?ref_src=twsrc^tfw

Νωρίτερα, σε δεύτερο… ατόπημα υπέπεσε η ΕΡΤ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς μετά την γκάφα με τη μη προβολή της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια το Σάββατο (24/7), η δημόσια τηλεόραση δεν έδειξε ούτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Ελληνα πρωταθλητή Παναγιώτη Γκιώνη απέναντι στον Αιγύπτιο Αχμέτ Σαλέχ ήταν προγραμματισμένος να μεταδοθεί το πρωί της Κυριακής (25/7), λίγο πριν από τις 9, από το κανάλι ERΤSPORTS 2. Ο αγώνας όμως δεν μεταδόθηκε ποτέ, ούτε σε αυτό το κανάλι ούτε σε άλλο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, παρά μόνο συνδρομητικά μέσω του Eurosport.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η εξήγηση που δόθηκε από την ΕΡΤ ήταν πως «οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3!»

Στα του αγώνα, ο Ελληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ κατάφερε και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του απλού ανδρών καθώς επικράτησε του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ με 4-1 (13-11, 11-7, 9-11, 11-3, 11-6) και πλέον βρίσκεται στην φάση των «32».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA