Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η αθλήτρια που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έτσι δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 26χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, που είχε συμμετάσχει σε δύο ακόμη Ολυμπιάδες (στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο το 2016), είχε ως στόχο τον τελικό του αθλήματός της, αλλά λόγω του κορονοϊού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ιαπωνία.
Μαζί της θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς οι δυο αθλήτριες ήταν ντουέτο στη συγχρονισμένη κολύμβηση και δεν υπήρχε αντικαταστάτρια.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.