Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πρωταθλητές Αντετοκούνμπο είναι εδώ μαζί με το τρόπαιο του NBA. Ο Γιάννης και ο αδελφός του Θανάσης έφτασαν στην Ελλάδα και «τρέλαναν» το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο MVP των τελικών και ο αδελφός του «πάτησαν» στη χώρα, ώστε να κάνουν τις διακοπές τους έπειτα από μια πολύ μεγάλη σεζόν, η οποία εν τέλει άξιζε, όπως αποδείχθηκε.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ξυπνώ και βλέπω τους Μιλγουόκι Μπακς πρωταθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω με το πιο σημαντικό τρόπαιο στον κόσμο. Θέλω να κλάψω. Θέλω να το ξαναζήσω και ας είναι για μια μέρα. Θέλω να ξαναζήσω να πάρω το τρόπαιο με τον αδερφό μου και τους Μιλγουόκι Μπακς. 

Το ταξίδι του αναμένεται να είναι ολιγοήμερο καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η σύζυγός του που είναι έγκυος αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο Έλληνας σταρ του NBA έχει εκφράσει την πρόθεσή του να επισκεφτεί τη γειτονιά όπου μεγάλωσε στα Σεπόλια.

Για την Εθνική είπε: «Μακάρι να μπορούσαμε να παίζαμε τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να μην ήμασταν εδώ. Θέλω να κάνω τη δουλεια μου και να πηγαίνω σπίτι μου και με την οικογενεια μου. Δεν με ενδιαφέρει να ειμαι το πρόσωπο του ΝΒΑ. Δεν είμαι Αμερικάνος. Δεν θέλω να ειμαι το πρόσωπο του ΝΒΑ, αλλά να είμαι ο Γιάννης και να δουλευω. Για την ΕΘνική μακάρι να είχαμε προκριθεί. Θέλω πολύ να βοηθήσω την Εθνική με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο μέλλον. Να έχουμε καλούς παίκτες καλούς προπονητές, καλό σύστημα και να εκπροσωπήσουμε σωστά τη σημαία. Το επόμενο πράγμα που θέλω πάρα πολύ.»

Για την φετινή πορεία του στο NBA: «Ήταν μια απίστευτη διαδρομη , αλλα ειχα ανθρώπους που με βοήθησαν , με πίστεψαν και με έσπρωξαν να γίνω καλύτερος. Το να είσαι πρωταθλητής ΝΒΑ είναι εθιστικό συνάισθημα. Ομως το καλύτερο συναίσθημα είναι που έγινα πατέρας και θα ξαναγίνω. Δεν το πιάνει το συναίσθημα του ΝΒΑ. Ομως όλη η διαδρομη΄είναι  τρελή. Και θα έχουμε τρόπαιο ΝΒΑ με Θανάση και θα πηγαίναμε το τρόπαιο όπου θέλαμε. Ας βάζαμε κανένα σουτ πρώτα!  Δεν έχουμε σταματήσει ως οικογένεια. Και αυτό είναι το νόημα στη ζωή. Οι γονείς μας δεν σταμάταγαν. Δούλευαν κάθε μερα για να μας μεγαλώσουνε και να μας ταϊσουν».

https://twitter.com/gazzetta_gr/status/1421765233656356864?ref_src=twsrc^tfw

 Ο μοναδικός απών από το ταξίδι της επιστροφής είναι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρέμεινε στις ΗΠΑ. Ο λόγος; Θα συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA