Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν ανέβει στο βάθρο ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αισθάνεται δικαιωμένος και ότι αυτό το μετάλλιο ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε αυτόν μετά το χειρουργείο.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιονίκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ2 ανέφερε ότι: «Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος καθώς ήταν ένας δύσκολος τελικός και η διαχείρισή του ήταν δύσκολη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα μετάλλια».

Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής πρόσθεσε επίσης ότι έχει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς όπως ανέφερε έχει «συνηθίσει να κερδίζει». Ακόμα σημείωσε με νόημα πως η σημερινή του νίκη είναι «μια δικαίωση για τους ανθρώπους που καλός συνέχισαν να πιστεύουν σε εμένα μετά το χειρουργείο και συνάμα μια καλή απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν».

Τέλος, ο Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε την σύζυγό του, τον προπονητή, τον γιατρό του και την φυσιοθεραπεύτριά του για τη σημερινή του νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έδωσε στο ραντεβού στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024.

Η τελική κατάταξη

  1. Γιάνγκ Λιου (Κίνα) 15.500
  2. Χάο Γιου (Κίνα) 15.300
  3. Λευτέρης Πετρούνιας 15.200
  4. Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 14.900
  5. Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.866
  6. Ντένις Αμπλιάζιν (Ολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας) 14.833
  7. Ασίλ Αντέμ (Τουρκία) 14.600
  8. Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.133
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA