Απίστευτες εικόνες στο παιχνίδι ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης του «Αλιάνζ Ριβιέρα», με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Νις χάρη στο γκολ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ από το 49', η αναμέτρηση διεκόπη. Αιτία; Οπαδοί της Νις έριξαν μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον Ντιμίτρι Παγιέ που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ.
Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ σήκωσε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονται φίλοι των γηπεδούχων. Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων ασφαλείας αλλά και ποδοσφαιριστών της Νις, με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και άλλους παίκτες της Μαρσέιγ.
Η διαιτητική ομάδα μαζί με τις δυο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια και αναμένεται η απόφασή τους για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η αναμέτρηση.
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.