Το ενδέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός! Ο Θανάσης Προδρόμου το κατέκτησε στον στίβο και το μήκος της κατηγορίας Τ20, όπου στον τελικό έκανε άλμα στα 7,17μ.!
Σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην πέμπτη του προσπάθεια και κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στο Τόκιο, σε έναν αγώνα όπου το χρυσό είχε «κλειδώσει» πριν καλά καλά ξεκινήσει ο τελικός. Ο Μαλαισιανός Λατίφ Ρόμλι ήταν το μεγάλο φαβορί και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κάνοντας άλμα στα 7,45μ., απειλώντας το παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Προδρόμου είχε αναλυτικά στα άλματά του: 7,03μ., 7,02μ., 6,83μ., άκυρο, 7,17μ. και 7,04μ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αυστραλός Χουμ με άλμα στα 7,12μ.
Πηγή: gazzetta.gr
- Μαζωνάκης: Τι ισχυρίζονται οι γιατροί για τους ελέγχους του ΙΣΑ - «Μου έλεγαν θα πάθω καρκίνο», καταγγέλλουν ασθενείς
- Ρωγμές στους τοίχους, κτίρια που βυθίζονται: Η πόλη της Ευρώπης που «παραμορφώθηκε» ξαφνικά το καλοκαίρι
- Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
- Εκτροχιάστηκε τρένο με 180 επιβάτες στη Γαλλία: Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.