Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher, 9 χρόνια μετά το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Η σύζυγος του θρύλου της Formula 1, Κορίνα Σουμάχερ, υποστηρίζει πως το ατύχημα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και εμφανώς συγκινημένη λέει πως της λείπει κάθε μέρα.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του όταν βγήκε εκτός πίστας κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ένας τραυματισμός που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, όπως λέει στο ντοκιμαντέρ του Netflix η Κορίνα Σουμάχερ.

«Μου είχε πει: "Το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;"», αποκαλύπτει η σύζυγος του Μίκαελ. Δακρυσμένη η Κορίνα Σουμάχερ λέει για τον σύζυγό της: «Μου λείπει κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά εδώ. Ακόμα μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα».

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η Κορίνα Σουμάχερ «δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς κακοτυχία, μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα», αναφέροντας επίσης πως «πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 και για το λόγο αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους αγγέλους που τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι ο Μίκαελ».

Η Κορίνα Σουμάχερ ανέφερε πως ο Μίκαελ έλεγε πάντα στα μέλη της οικογένειάς του να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και «τώρα εμείς το κάνουμε γι αυτόν. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε, τώρα τον προστατεύουμε εμείς». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA