Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες μπορεί να είναι μαζί πολλά χρόνια και να έχουν αποκτήσει μία κορούλα, την Αλάνα Μαρτίνα ωστόσο, δεν έχουν παντρευτεί ακόμα και απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα καθώς η μητέρα του Κριστιάνο είναι αντίθετη με αυτό το γάμο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, η κυρία Μαρία Ντολόρες Αβέιρο πιστεύει ότι η Τζορτζίνα δεν αγαπάει πραγματικά τον γιο της και τον θέλει μόνο για τα λεφτά του.

Μάλιστα, ο πορτογαλικός Τύπος υποστηρίζει πως η μητέρα του άσου της Μάντσεστερ είναι αρνητική κάθε φορά που αυτός της μιλάει για το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Τζορτζίνα. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η πληθωρική καλλονή είχε δηλώσει πρόσφατα, όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα, πως «μακάρι να παντρευτούμε, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα». Είναι γνωστό πως ο Κριστιάνο έχει αδυναμία στη μαμά του αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρουμε αν θα της κάνει το χατίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA