Επιβλητικός, πεισμωμένος, πληθωρικός και κυρίως καθοριστικός ήταν ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σιξερς στη Φιλαδέλφεια. Ο Greek Freak γέμισε την στατιστική του με 31 πόντους (12/24 δίποντα, 7/13 βολές), 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 μπλοκ σε 37 λεπτά, χωρίς, μάλιστα, να κάνει λάθος!
Ο Έλληνας σούπερ σταρ συμπλήρωσε τις 600 συμμετοχές στο NBA! Πριν τον αγώνα στη Φιλαδέλφεια ο Γιάννης είχε 12592 πόντους, 5482 ριμπάουντ, 2692 ασίστ, 782 μπλοκ και 704 κλεψίματα στα 599 παιχνίδια που είχε αγωνιστεί, στατιστικά που δείχνουν το πόσο επιδραστικός είναι για τους Μιλγουόκι Μπακς.
Συνολικά στην καριέρα του ο Αντετοκούνμπο έχει 21 πόντους (57.7% στο δίποντο, 28.7% στο τρίποντο, 71.7% στις βολές), 9.2 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ ανά 32.5 λεπτά συμμετοχής.
Παράλληλα, έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς με τουλάχιστον 600 αγώνες στο Μιλγουόκι, μετά από τον Μπομπ Ντάντριτζ, τον Σίντνι Μονκρίφ και τον Τζούνιορ Μπριτζμαν.
- «Θηρίο» η Κατερίνα Στικούδη: Έκανε deadlift με 100 κιλά αλλά «όλο λάθος», της σχολίασαν
- Μαρία Κανελλοπούλου: Η αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία - «Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο»
- Survivor: Σοβαρή καταγγελία από Φλώρο - «Έδιναν ναρκωτικά στους παίκτες για να είναι ήρεμοι»
- Άβολο περιστατικό με Πιτταρά, Οικονόμου, Καρούση: «Πρόσεχε είναι ο Σπαλιάρας του ΣΚΑΪ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.