Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Λαμία όταν 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή. Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής (1/5) σε αγώνα Β’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και περίπου 15 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας αισθάνθηκε δυσφορία. Αποχώρησε πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε. Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε.

Όλο αυτό διάστημα ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι διασώστες. Το ασθενοφόρο με σειρήνες και συνοδεία της αστυνομίας έφτασε στα Επείγοντα του νοσοκομείου όπου υπήρχε αναμονή και όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του για να μπορέσουν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς όμως ο ποδοσφαιριστής είχε καταλήξει. Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η σύζυγός του είναι έγκυος.