Το πρώτο «ματς μπολ» των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, για τον τίτλο στη Δύση και την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, χάθηκε λόγω... Λούκα Ντόντσιτς. Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν με 119-109 στο Game 4 και απέφυγαν τη «σκούπα» με τον Σλοβένο να αγγίζει το triple double.
Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν στο NBA μαζί με Ντόντσιτς, Γιόκιτς, Μπούκερ και Τέιτουμ
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της κορυφαίας πεντάδας στο ΝΒΑ στην οποία βρισκόταν και ο ίδιος, ο Ντόντσιτς είχε 30 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ οδηγώντας τους Μάβεκρικς στην πρώτη νίκη στους τελικούς της Δύσης. Παράλληλα ο Ντόριαν Φίνι-Σμιθ προσέθεσε 23 πόντους και ο Ρέτζι Μπούλοκ άλλους 18, με τους Μάβερικς να σουτάρουν συνολικά 20/43 τρίποντα.
Για τους Γουόριορς, ο Στεφ Κάρι είχε 20 πόντους (με μόλις 7/16 σουτ), ο Τζόναθαν Κουμίνγκα 17 πόντους και ο Τζόρνταν Πουλ 14.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.