Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία ή την κατάσταση της υγείας του.
Ο 54χρονος προπονητής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 ενώ το βράδυ του Σαββάτου την οδήγησε στην νίκη επί της Μπασκόνια και στο 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa. Λίγες ημέρες πριν, ο Πάμπλο Λάσο είχε πάρει την δεύτερη θέση στη EuroLeague της σεζόν 2021/22 στο Final Four του Βελιγραδίου. Ολες οι ομάδες της Liga Endesa έχουν εκφράσει τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση του Πάμπλο Λάσο.
- Από σήμερα οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Νέα δεδομένα για εκπαίδευση, μισθό και διατροφή
- Μεξικό: Το τελευταίο αντάρτικο του «Ελ Μέντσο» - Ο καταδότης που έδωσε στον στρατό την κρυψώνα του
- «Αυτοί με μια σφαλιάρα φεύγουν»: Η Σοφία Βούλτεψη συγκρίνει τους κομμουνιστές της Καισαριανής με τους σημερινούς
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσίασε με ροζ διαφανές φόρεμα στο after party των BAFTA - Τη συνόδεψε ο Παπακαλιάτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.