Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στη Στουτγκάρδη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, τον Αντι Μάρεϊ και ηττήθηκε με 7-6(4), 6-3, ύστερα από αγώνα που κράτησε μια ώρα και 41 λεπτά, μένοντας εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.
Οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6 του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί ο 35χρονος Βρετανός προηγήθηκε 5-3 και, μολονότι ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-4, έκανε με άσο το 6-4 και έφτασε τελικά στο 7-4, κατακτώντας το σετ. Στο δεύτερο σετ ο Μάρεϊ κατάφερε να κάνει «break» στον 23χρονο πρωταθλητή και να προηγηθεί 4-2, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό του σερβίς για το 5-2. Ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-3, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, αφού ο Μάρεϊ πήρε το επόμενο γκέιμ και το σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς.
- Η επιστροφή του τελεσιγράφου: Ο Τραμπ «θυμάται» τις 48 ώρες διορία και προειδοποιεί ότι ο χρόνος τελειώνει
- Χειροπέδες στην Ιωάννα Τούνη: Στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
- Λεωφορείο παρέσυρε 17χρονο στον Πειραιά: Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
- Βίντεο-φρίκη στη Λακωνία: Γυναίκα περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.