Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικό είναι το πρώτο δείγμα από την ταινία Rise - αφιέρωμα στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την Disney Plus να δίνει στη δημοσιότητα ένα μικρό trailer από τα πρώτα χρόνια του Greek Freak στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οταν συνάντησε τον κινηματογραφικό εαυτό του - Πότε κυκλοφορεί το Rise

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να μεγαλουργεί στο NBA και η ταινία για τη ζωή του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και περσινού πρωταθλητή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. To κανάλι Disney Plus θα προβάλει στις 24 Ιουνίου την ταινία, στην οποία λειτούργησε ως ένας από τους παραγωγούς και ο ίδιος ο αθλητής με μία σειρά από γυρίσματα να γίνονται και στην Ελλάδα.

Ένα απόσπασμα δόθηκε μάλιστα σαν teaser από το συνδρομητικό κανάλι ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας και φαίνεται εξαιρετικό, εστιάζοντας στην εποχή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδερφός του Θανάσης, μοιράζονταν ένα ζευγάρι παπούτσια για να παίξουν στον Φιλαθλητικό. Μάλιστα, στο περιστατικό που είναι αληθινό, τα δύο αδέλφια δέχονται τον χλευασμό από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους για το γεγονός ότι δεν είχαν δεύτερο ζευγάρι παπούτσια!