Μια απαιτητική εβδομάδα θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (27/6) για τους δύο κορυφαίους Ελληνες τενίστες όλων των εποχών, τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους στο βρετανικό γκραν σλαμ Wimbledon. Πρώτη στο... χορό θα μπει η Σάκκαρη, που θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα έναρξης των αγώνων στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας την Αυστραλή Ζόι Χάιβς το βράδυ, περίπου στις 19:00 με 20:00.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ως υπερασπιστής του τίτλου, θα ανοίξει την αυλαία στο κεντρικό κορτ, ενώ την ίδια ημέρα θα παίξουν και οι Κάρλος Αλκαράθ, Κάσπερ Ρουντ, Άντι Μάρεϊ, Χούμπερτ Χούρκατς, Ονς Ζαμπέρ, Ανέτ Κονταβέιτ, Αντζελίκ Κέρμπερ και Έμα Ραντουκάνου.
Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (απέναντι στον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ) και οι Ραφαέλ Ναδάλ, Ματέο Μπερετίνι και Ίγκα Σφιόντεκ θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους μία ημέρα αργότερα (Τρίτη 28/6).
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.