Ο Ολυμπιακός ρίχνεται την επόμενη εβδομάδα στη μάχη των προκριματικών του Champions League καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου, αντιμετωπίζει στο πρώτο παιχνίδι τη Μακάμπι Χάιφα. Το πρωί της Παρασκευής ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς αλλά κι εκείνους που «κόβονται» από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.
Διαβάστε ακόμη: Φραντσέσκο Τότι: Απάτησε την Ιλάρι Μπλάζι με φανατική οπαδό της Ρόμα (Φωτογραφίες)
Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τον νεοαποκτηθέντα Γκονσάλο Άβιλα για τα ματς του β' προκριματικού γύρου του Champions League. Εκτός λίστας είναι επίσης και ο Πιερ Κούντε αλλά και ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες. Αντίθετα, συμπεριέλαβε στη λίστα του και τους τέσσερις φορ που έχει στο ρόστερ του.
Η λίστα που δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στην UEFA για τα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League:
Λίστα Α
- Ανδρούτσος
- Καρβάλιο
- Ουσεϊνού Μπα
- Μπουχαλάκης
- Αγκιμπού Καμαρά
- Μαντί Καμαρά
- Σισέ
- Ελ Αραμπί
- Αμπουμπακάρ Καμαρά
- Κανέ
- Μανωλάς
- Μασούρας
- Χασάν
- Εμβιλά
- Παπασταθόπουλος
- Ραντζέλοβιτς
- Ρέαμπτσιουκ
- Τικίνιο
- Τζολάκης
- Βατσλίκ
- Βαλμπουενά
- Βρσάλικο
- Ζινκερνάγκελ
Λίστα Β
- Κίτσος
- Λιάτσος
- Ντόι
- Παπαδούδης
- Τσέλιος
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.