ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
14/08/2022 16:44

Κωπηλασία: Ενα χρυσό και τρία ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Μεγάλες επιτυχίες την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την ελληνική αποστολή να κατακτά ένα χρυσό και τρία ασημένια μετάλλια - Κορυφαίος στην Ευρώπη αναδείχτηκε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, ενώ δεύτεροι τερμάτισαν η Ζωή Φίτσιου στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κωπηλασία: Ενα χρυσό και τρία ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Πηγή: Shutterstock/Glomex
Ανάγνωση:

Μεγάλες επιτυχίες την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την ελληνική αποστολή να κατακτά ένα χρυσό και τρία ασημένια μετάλλια. Κορυφαίος στην Ευρώπη αναδείχτηκε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, ενώ δεύτεροι τερμάτισαν η Ζωή Φίτσιου στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ.

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Παπακωνσταντίνου: Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Χρυσό για τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου

Στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου τερμάτισε πρώτος με χρόνο 07:21.84 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Γκαμπριέλ Στρούζινα με 07:24.21 και το χάλκινο ο Ελβετός Άντρι Στρούζινα με 07:31.23.

Video Loading...
Video Loading...

Ασημένιο για την Ζωή Φίτσιου

Η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Η Ελληνίδα σκιφίστρια πέρασε τη γραμμή του φίνις σε χρόνο 08:09.21. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμάνα Ιονέλα Κόζμιουκ με 08:04.41, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος η Ολλανδή Μαρτίνε Φελτχάις με 08:10.20.

Video Loading...
Video Loading...

Ασημένιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου

Το τρίτο μετάλλιο για τα ελληνικά κουπιά κατέκτησε η Ευαγγελία Αναστασιάδου. Η Ελληνίδα σκιφίστρια τερμάτισε στην 2η θέση στον τελικό του σκιφ, με χρόνο 08:08.20 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Η Αναστασιάδου ήταν 4η στα πρώτα 500 μέτρα, ανέβασε τον ρυθμό της, πέρασε στη 2η θέση και έδινε «μάχη» με τη «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μαγκνταλένα Λόμπνιχ (Αυστρία), η οποία ήταν 3η στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας.

Video Loading...
Video Loading...

Ασημένιο για τον Στέφανο Ντούσκο

Το καρέ των μεταλλίων ολοκληρώθηκε με τον Στέφανο Ντούσκο, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο μονό σκιφ. Χρυσός αναδείχτηκε ο Μέλβιν Τβέλααρ (Ολλανδία) με 07:14.72 και χάλκινος ο Κρίστιαν Βασίλεφ (Βουλγαρία) με 07:16.37.

Video Loading...
Video Loading...
Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ