Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Ο σοβαρός και προσηλωμένος Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το ιδανικό ντεμπούτο στο Cincinnati Masters και επικράτησε του Φίλιπ Κραΐνοβιτς με straight sets, για να προκριθεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.
Ο Έλληνας τενίστας, δυο 24ωρα μετά την πτώση του από το Top-5 της παγκόσμιας κατάταξης (πλέον βρίσκεται στο νούμερο 7), ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας του, ενόψει US Open.
Μετά από μόλις 69 λεπτά αγώνα, επιβλήθηκε του Σέρβου και Νο46 τενίστα του κόσμου, με σχετική άνεση και σκορ 6-3, 6-4! Επόμενο παιχνίδι του Τσιτσιπά αυτό στους «16» του τουρνουά, με το Νο13 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν.
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
- Χανιά: «Τσακωθήκαμε» υποστήριξε ο καθ' ομολογίαν δράστης - Με τραύματα σε θώρακα και κεφάλι η 45χρονη
- Πέντε τραγούδια που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι μιλούν για τον πατέρα
- Το τέλος του «My Radio», το φινάλε της Σκορδά και η συνάντηση του Τσουρού χωρίς αποφάσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.